Activiteiten

Noord-Hollands selectiekoor

Het Noord-Hollands Selectiekoor is gericht op jongeren vanaf 10 jaar t/m 16 jaar. Het koor staat onder leiding van Josefine Straesser. Het is de inzet om de kinderen met koorlessen, stemvorming en solfège te leren hun stem optimaal te gebruiken en het is de ambitie van het koor om regelmatig samen te werken met mooie zangproducties. Het koor repeteert iedere dinsdag  van 17.30 uur -19.30 uur in de kapel.

WEBSITE

Beemster Kinderkoor

Het Beemster Kinderkoor is het een plek waar kinderen vanaf ca 5 jaar met plezier leren zingen in een koor. Het koor heeft wekelijkse repetities op twee locaties, in Middenbeemster en Zuidoostbeemster. Aan het koor zijn twee dirigenten verbonden, Jan Maarten Koeman en Minke Huisenga. Tiny Mol begeleidt uitvoeringen en repetities op piano. Voor de uitvoeringen worden de twee koren bij elkaar gebracht. In de loop van de jaren heeft het koor behalve eigen concertjes ook meegewerkt aan tal van concerten en speciale momenten. Zo werkte het samen met tal van koren in de regio. Wij oefenen in Z-Inn op de woensdag om 16.30 uur.

Repetitie in Z-inn

Woensdagavond van 19.45 – 22.00 uur of
Zaterdagmiddag van 13.45 – 16.00 uur

Projectkoor Beemster

Dit koor oefent vierstemmige stukken op woensdagavond van 19.45 uur – 22.00 uur o.l.v. Hilda Wirarda, met tussendoor een pauze van ongeveer vijftien minuten waarin u een kopje thee of koffie kunt krijgen. Het oefenen gebeurt meestal als wij zitten. Wij zingen voornamelijk Engelstalig, met soms een uitstapje naar Duits-of Franstalig. (meestal bij het Kerstproject)

Het is dus geen koor dat uit vaste mensen bestaat. U kunt altijd, om eens te proberen of het iets voor u is, bij een project instappen. Het geheel staat momenteel o.l.v. Joep van der Oord. Een project duurt meestal zes weken. Wij zingen van bladmuziek, u hoeft de tekst dus niet uit uw hoofd te leren.

Voor informatie en/of opgave kunt u mailen aan Marie Schroevers: marie-luise-dow@quicknet.nl.

DE B-STAR GOSPEL & SOULSINGERS

De B-STAR GOSPEL & SOUL SINGERS o.l.v. Erwin Young en Rick Piepers achter de vleugel. Het koor repeteert 3x per maand op donderdag  van 20.00 uur – 22.00 uur in de kapel. Voor meer informatie en/of contact kun je mailen naar: bstargospelandsoul@gmail.com

FACEBOOK
Waar: Yogalessen in Z-inn in de Zuidoostbeemster

55 + Yoga

Yoga is voor iedereen, ook als je al wat ouder bent. In de les wordt aandacht besteed aan ademhalingsoefeningen en yogahoudingen die goed zijn voor de gewrichten, balans, flexibiliteit en kracht. Je kunt de houdingen op de mat en/of met behulp van een stoel beoefenen.  De lessen zijn laagdrempelig en worden in een rustig tempo gegeven.  Aan het einde van de les is er tijd voor ontspanning en een kopje thee.

Iedere dinsdag van 13:30 – 14:30 en van 14:45 – 15:45
en woensdag van 9.00 – 10.00 uur en van 10.15 – 11.15 uur.

De les wordt door Samira Loswijk gegeven.

Info bij Samira info@yogaskil.nl of 06 22402878

X
X