OLIEBOLLENACTIE 2018

DE LAATSTE ACTIE VAN HET JAAR
MET OOK DIT JAAR VERSE OLIEBOLLEN NET UIT DE OVEN!

Oliebollen

Als een jaar ten einde loopt toch nog even de handen uit de mouwen steken voor een goed doel . .

WIJ VENTEN DIT JAAR MAANDAG 31 DECEMBER!
Ook dit jaar willen wij alle Beemsterlingen weer met heerlijke oliebollen en appelbeignets verwennen. Wij venten deur aan deur op MAANDAG 31 december, vanaf 9 uur. Loopt u ze mis: in de Keyserin hebben wij een klein winkeltje.

De venters kunnen vanaf 8.30 (niet eerder graag) hun spullen ophalen bij de Fa. Knip – Middenweg 98 Middenbeemster

Op zondagmiddag (tijd volgt nog) 30 december wordt er ingepakt bij de fa. Knip op de Middenweg. Wij hadden het liever op de zaterdag gedaan, maar de verse oliebollen zijn er dan nog niet.

MEEHELPEN? GRAAG! INPAKKEN EN / OF VENTEN:

Voor zowel het inpakken als het venten zijn wij altijd weer op zoek naar de bekende handjes die het werk licht maken: Aanmelden graag bij René Reinders (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bij Marie Schroevers)

Na het venten staan als altijd de heerlijke soep en broodjes met worst klaar in de foyer van de gastvrije Keyserin en daarna ga je dan voldaan en met een goed gevoel het nieuwe jaar in!

SchilderenJanDuinNIEUWE KLEINE TENTOONSTELLING IN DE KEYSERIN

HET HEK VAN DE DAM - expositie in november

De laatste tijd ben ik nogal doende met het schilderen van boerenhekken, zoals je die her en der nog ziet in Hollands Laagland. Ik bedoel dan niet de metalen frames tussen twee (betonnen) palen. Die zijn wel heel praktisch, maar ze sieren het landschap niet. De oudste hekken en dammen vind je op de oude oergronden van Oost-Nederland. Die staan nog op mijn lijstje, al doe ik er één bij.

Schilderen is voor mij enkel hobby. Soms doe ik niet anders, soms maanden niks. Schilderen bevrijdt en doet vergeten. Via de opleiding MO-Handvaardigheid ben ik er toe gekomen en ik doe het de langste tijd, sinds ik gepensioneerd ben. Mijn stijl is niet modern maar meer naturel met wat vrijheden. Ik schilder in acryl en aquarel. En vaak in donkere kleuren.

Ergens in de Keyserin ligt een lijst met mijn schilderwerk.

Wie wil kan contact met me opnemen. Jan Duin

Beemster steunt Kilangala

Kilikanga2018Een aantal kerkleden zijn in Mei 2018 naar Kilangala afgereisd om te kijken bij het project wat door de Beemster kerk wordt gesteund.

Lees op deze pagina de verhalen van de mensen die er geweest zijn: Beemster Steunt Kilangala.

Geen evenement in de kalender
December 2018